15 Haziran 2012 Cuma

# Tartışma Konusu 1 #


Sizce Kayserispor neden her sezon 10 tane tecrübesiz genç oyuncu alıp/gönderiyor? 
Hasan Ali Kaldırım herhangi bir takıma transfer olmamışken, yani hala Kayserispor'a hizmet ediyorken; yeni gelmiş oyuncu Erdal Akdarı nasıl oluyorda, "Taraftara sesleniyorum, sol taraf benimdir!" gibisinden açıklama yapabiliyor, bu açıklama resmi siteden yayınlanıyor? 


Bu tarz olayların arkasında neler olabilir? Bir düşünün derim ben. Bazen bir şeyleri yazmak yerine, üzerinde tartışarak sonuçların bulunmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

1 yorum:

furkandurak dedi ki...

Onursal, gurursal, mantıksal, duygusal büyük başkan Mehmet Özhaseki bu takımın başına birilerini atıyor. Bu atanan isimlerin kimler olduğunun bir önemi yok zihniyet değişmedikçe. O zihniyet de şudur ki, bu takımı idare etmek ve takımla ilgili politikaları belirlemekte kıstas hiçbir zaman taraftar değildir. Bu takım Özhaseki ve yalakalarının çiftliğidir, bu çiftlik en güzel ne şekilde işletiliyor ve kendi çıkarları yararına işliyorsa o kadar iyidir. Futbolcu alınır, futbolcu satılır; kombinelerin en güzel yerleri sağa sola peşkeş çekilir(peşkeş çekilenler de kayserisporlu olsalar bari, içimiz yanmaz);takımla ilgili hiçbir haber tam ve zamanında resmi ve gayri resmi kaynakalardan verilmez(Hurma çıkıp açıklama yapacak diye yağmur duasına çıkar gibi duaya çıkmak gereklidir); store açılmaz(taraftar ve profesyonel klüp dediğin nedir ki, ben cebime, çıkarıma bakarım mantığı); Süleyman efendi genç amatörleri toplar, takımı kreşe çevirir, çocukların aldıkları ücretlerden de komisyonunu kenara ayırır, ondan sonra çıkar -alsın münasip bir yerine yerleştirsin- orta parmağıyla taraftara hareket çeker, taraftara dayılanır. Bu takım için tartışmaya gerek yok, ne zaman ki bu takımın başına gerçekten takımın menfaatini düşünen, taraftarı kucaklayan bir yönetim gelir; o zaman üzerinde tartışırız, vesselam..

Yorum Gönder